Putovanje u središte srca- odlomak

 

Odlomak iz knjige možete da pročitate na ovom linku: Putovanje u središte srca- odlomak

 

“Jelena nam nesebično otkriva tajne razvoja,opismenjava i omogućava učenja jezika ljubavi, kako da postanemo spontaniji, vodi nas na putovanje u kome možemo da upoznamo najveći resurs u životu- sebe i poboljšamo odnose sa svima. Savet za upotrebu ove radne sveske: čitati na plaži, u autobusu, svakodnevno obnavljati gradivo i vežbati, vežbati… Ovu knjigu vredi pokloniti ljudima koje volite.”

dr Zoran Ilić, psihoterapeut i kouč

“Kroz postavke transakcione analize i geštalta, sa divnim primerima iz običnog života, Jelena jednostavnim jezikom objašnjava i nudi primenjiva rešenja kako da razumemo i primenimo sopstvenu emocionalnu inteligenciju i povećamo emocionalnu pismenost. Ova knjiga  nam na stručan ,ali i topao način,kroz bliskost autora sa čitaocem,omogućava da shvatimo da razumevanje emocija ima ključnu ulogu za naše raspoloženje, donošenje ispravnih odluka,motivaciju, snalažljivost i prilagodljivost svim životnim izazovima.”

Prim dr Anđelka Kolarević, psihijatar, TA psihoterapeut

“Ovo je knjiga u kojoj će se pronaći svako od nas. Knjiga koja će vam pomoći da lakše prođete izazove različitih životnih faza. Knjiga koja nas podseća da se svi manje-više suočavamo sa sličnim teškoćama. Knjiga koja će retko biti na polici. Knjiga koju ću toplo preporučiti većini mojih klijenata.”

dr Danijela Budiša, psiholog i psihoterapeut

“U toploj atmosferi Jeleninih tekstova, kao da smo u majčinom krilu, spoznaćemo ono što smo mislili da znamo o sebi i svetu. Jelena nas vodi putem humanijeg življenja stručnom rukom, ali tako da joj ne samo odobravamo, nego pre svega verujemo. Ne može se naučiti iz jedne knjige, ali ovo nije udžbenik, nego alat za korigovanje disfunkcionalnih mapa života. Zato ćemo ovu knjigu čuvati kraj uzglavlja i preporučivati onima koje volimo.”

Ljiljana Jerinić, psiholog i TA savetnik

 

“Jelenina knjiga Putovanje u središte srca je dar. Toliko jednostavna za čitanje a u isto vreme toliko stručna. Pravi izbor za poklon nama samima, kao i svima onima koje volimo i do kojih nam je stalo.

U svetu negativizma, loših vesti i crnih slutnji, Jelena je hrabra da piše o lepom, pozitivnom i veselom. Nikako ne lakom. Hrabra da piše o ranjivosti, nesavršenostima i slabostima, koje su zapravo naše najveće snage, kada ih priznamo prvo sebi, a zatim i drugima.

Ovi tekstovi osvajaju šarmom nesavršenosti, snagom istine i ljubavi. Ovo je knjiga koja će se još dugi niz godina čitati, biti aktuelna i potrebna. Svim običnim ljudima koji uče da vole život i sve ono što život donosi. Koji živeći uče najvažniju od svih veština-kako (za)voleti sebe. Jelena zna put. Ja joj verujem.“

Žana Erdeljan, psiholog

 

Odlomak iz knjige možete da pročitate na ovom linku: Putovanje u središte srca- odlomak

Zahvalna sam svima vama koji ste mi ukazali poverenje i pružili veliku podršku kupovinom knjige pre nego što je izašla iz štampe.

Znala sam da vas ima mnogo vernih čitalaca, ali ste me ipak prijatno iznenadili brojem naručenih knjiga i što je još važnije, načinom na koji ste mi pisali. Toliko topline i ljubavi, lepih reči i radovanja zbog ostvarivanja mog sna nisam očekivala.

 

 

 

Još inspirativnih tekstova pročitajte u knjizi “Putovanje u središte srca”

Ovo su neki od komentara čitalaca 🙂

“Znaš onaj osećaj kad posle sunčanog dana uđeš u kuću i popiješ čašu hladnog soka?
Ili kad se ušuškaš u mekiša ćebence posle posla?
Ili kad prvi put ugaziš u more na letovanju?
E pa čitanje tvoje knjige je bolje! Hvala ti! 🌷🌷🌷”

“Ovo je najnežnija knjiga! Osećam se kao da sama sebe grlim dok je čitam.”

“Putovanje u središte srca sam pročitala.Skroz realna i bez puno filozofija napisana knjiga.Usmerava na uspešan životni put.Hvala od srca ❤ “

“Uz ovu knjigu počinjem da volim ono svoje pravo ja koje se polako budi. Hvala Vam.”

“Pročitala sam Vašu knjigu, nisam oka sklopila od sinoć a radim od 14h i ne žalim 🙂 nakupila sam se energije za sto godina :)) svaka Vam čast 🙂 tražili su mi ljudi na čitanje i ne dam! ljubomorno je čuvam! 🙂 mogu samo iz moje ruke da bace pogled da ne bi oštetili moju amajliju za lepo raspoloženje i ispravno razmišljanje 🙂 hvala Vam 🙂 ”

Želite knjigu “Putovanje u središte srca” u svojoj biblioteci? Da vam bude pri ruci svaki put kad vam zatreba razumevanje, uteha, ohrabrenje i vetar u leđa?

Cena knjige je 1650 dinara (+ troškovi dostave 283 din).

Šaljem je post ekspresom i stiže na vašu adresu u roku od dan-dva.

Cena za inostranstvo (sa troškovima dostave) je 22 E (plus provizija ako plaćate Western Unionom)

PayPal uplatu možete da izvršite ovde

PS: Za knjigu “Putovanje u središte srca” mnogi čitaoci su mi pisali da je to knjiga koja se poklanja voljenima. Iz tog razloga sam odlučila da ako naručite tri primerka knjige četvrti dobijate na poklon 🙂

dobre knjige

 

Pišite mi i naručite svoj primerak!

 

Autorka svih tekstova na ovom blogu je Jelena Pantić, psiholog, Novi Sad

 

Slični tekstovi

10 thoughts on “Putovanje u središte srca- odlomak

 1. Aleksandra says:

  Zdravo Jelena, upravo sam procitala da ste autor knjige “Putovanje u srediste srca”, moje pitanje je dali je ova knjiga pogodna za tinejdzere, tacnije devojci od 15 godina koja se suocava sa neke emocionalne barikade i ne dozvoljava samoj sebi da napreduje u polja ucenja i druzenja. Stvarno je pametna i duhovita ali ne prihvata nikakvu strucnu pomoc. Zato mozda bi trebalo da joj ponudim da pocne da cita neke knjige za podizanje samopouzdanja. Ukoloko imate neki drugi predlog za ovaj tip literature koji bi bio od koristi i prikladan za tinejdzere, ja bih Vam bila zahvalna do neba! Sorry ukoliko nisam potrefila padeze, ipak sam iz Makedonije 🙂

  • Jelena Pantić says:

   Mislim da može da bude od koristi, ako ne njoj u ovom periodu, ako joj ne bude interesantno, onda svakako vama, da naučite da je vašim primerom podržite i inspirišete.
   Dobri su padeži, a i nisu važni, važno da se razumemo 🙂

 2. marmi says:

  Čitam tako tvoju radost povodom izlaska knjige i radujući se zarad tog povoda nešto razmišljam.
  Iskreno govoreći nemam pojma kako sam došla do Emocionalne inteligencije ili ti tvog bloga , dal’ je bilo preko FB ili preko Googla, no da je bilo slučajno čisto sumnjam. Mož’ bit’ da sam zaslužila da te pronađem i da uživam čitajući tekstove koje si tako lepo pisala i delila sa svojim čitaocima. Daklen tako beše u početku.
  Vremenom sam počela malo dubokoumnije da razmišljam o pročitanom i ta dubokoumnost je kod mene zazivala poriv za gunđanjem ili ti komentarisanjem tvog pisanja. Činjenično stanje je da bih mogla danima da gledam u pitanje koje postavlja FB ( O čemu razmišljaš ? ) i da ne pronalazim reči kojima bih opisala svoja razmišljanja , onda pročitam neki od tvojih tekstova , mućnem glavom i izazivački pozovem svoja razmišljanja koja se sa lakoćom pretvore u reči i to na sopstveno mi iznenađenje dosta pametne.
  Od tebe sam svašta naučila , kao i što sam čitajući te shvatila koliko toga i znam , a da nisam ni znala da znam. Samopouzdanje koje sam svojevoljno stekla napornim radom na sebi se svakim tvojim tekstom povećavalo. Možda mi je zato tvoj omiljeni citat ” Život nije lunapark , život je škola ”
  Da je lako , nije , al’ je zdravo lepo 🙂
  Za kraj , iskrene čestitke i puno uspeha u daljem pisanju želi ti tvoje gunđalo 🙂

  • Jelena Pantić says:

   A šta sad ja na ovo da ti odgovorim….znaš da nije lepo rasplakivati spisateljicu? Ili možda jeste…
   Ne znam, odoh da uživam sad u osećaju koji si mi izazvala ovim rečima, draga moja Marmi, gunđalice blogovska 🙂

  • Jelena Pantić says:

   Hvala Mirjana što želite moju knjigu. Za Cg su velike i provizije i poštarine, bilo bi dobro ako imate nekog u Srbiji ko može da uplati za vas i nekako vam dostavi knjigu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *