Kako se osloboditi „negativnih“ emocija (VIDEO)

„Kako se osloboditi negativnih emocija nataloženih u telu?“

Ovo pitanje postavljeno je ispod jednog od prethodnih videa, i čim sam ga pročitala srce mi je poskočilo. To! To je izuzetno važno pitanje!

Nagomilane neprijatne emocije blokiraju životnu radost i energiju.

Zanima vas kako ih se osloboditi? Pogledajte video 🙂

 

Pročitajte:

Kako isplakati neisplakane suze

„Negativne“ emocije su ključne za blagostanje

Emocionalni detoks- šta je to i kako se radi?

Šta je psihološka otpornost i kako je povećati

Ključni sastojak recepta za sreću je…

10+ zdravih načina da se utešite

10 stvari koje je bolje reći umesto „nemoj da plačeš“

 

Jelena Pantić

Psiholog i autorka knjige "Putovanje u središte srca". Više od 15 godina se bavim emocionalnom inteligencijom, pozitivnom psihologijom, psihologijom sreće i blagostanja.

2 thoughts on “Kako se osloboditi „negativnih“ emocija (VIDEO)”

  1. Draga jelena, prvi put slusam i gledam tvoj video, a vec neko vreme sam povezana sa tobom, iz razloga sto su na poslu stavljene nekakve zabrane za sadrzaje koji bi odvracali paznju od rada, kao na primer facebook, youtube i slicno. No kod kuce, imam tu mogucnost, koju na zalost nisam mnogo koristila. Ono sto koristim iy tvog delokruga rada je citawe tekstova koje mi saljes na mejl, i nekako ti tekstovi cesto stizu u „pravi cas“, prosto onda kada mi trebaju. tvoju knjigu imam, ali nisam izdvojila vreme da je procitam. Mislim da je dosao i red na nju posle mozda godinu dana od kako je u mojoj mini biblioteci.
    Sto se tice videa, upravo odgledanog, s boyirom da imam dovoljno godina da sam sve ove predlozene metode za oslobadjanje negativnoh emocija isprobala, dragocen mi je zbog podsecanja na blagodati svake od njih. A narocito na ekspresivno pisanje, takozvno kratko vodjnje dnevnika svakodnevo. Mislim da cu se ubuduce jos vise druziti i da ce mi biti potrebna tvoja pomoc u oblasi jacanja odupiranja svakom vidu nasilja (pa i nasilja sopstvenih negativnih emocija) i posebno sprovodjenju svojih zamisli i prioriteta u zivotu. Ne treba da naglasavam da je u toku mog zivota bilo mnogo problema, jer prosto zivot svakog coveka je pun poteskoca. Neverovatno je dobro sto te takoreci besplatno imamo za savetodvca i podrsku u raznim zivotnim situacijama. Hvala Bogu i tebi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *