Preuzmi Vodič za srećniji život- BESPLATNO

U Vodiču za srećniji život dobićete naučno zasnovane odgovore na pitanja:

– zašto je dobro biti srećan
– šta je to faktor sreće
– koja su to tri puta do istinske sreće
– zašto pozitivno razmišljanje nije uvek dobro
– konkretne i efikasne korake do srećnijeg života

Ovaj priručnik je nastao tokom mog naučnog i ličnog  traganja za odgovorima na pitanje
“Šta je to što ja, danas, u ovim oklonostima, mogu da uradim da moj život bude lepši i ispunjeniji?”

Pronašla sam mnogo jednostavnih a efikasnih načina da svakog dana sebe činimo srećnijima, i sa ljubavlju i najlepšim željama želim da ih podelim sa vama!

Ovo je jedan od komentara 🙂

„Skinula sam priručnik i pročitala odmah iako je bilo kasno uveče, ponoć uveliko prošla a ujutru sam išla na ispit. Oduševljena sam! Tako dobri tekstovi, savjeti, realni i to mi se najviše dopada..Volim što iskreno daješ savjete i ne težiš nekom savršenstvu što je imperativ današnjeg društva. Biti srećan i čini druge srećnim ali prije svega prihvati sebe 🙂 To sam shvatila i počinjem lagano da radim na tome.
Puno pozdrava i drago mi je što sam slučajno došla do tebe a namjerno postala tvoj pratilac..činiš  život sunčanijim:) „

 

Vodič za srećniji život

Jelena Pantić

Psiholog i autorka knjige "Putovanje u središte srca". Više od 15 godina se bavim emocionalnom inteligencijom, pozitivnom psihologijom, psihologijom sreće i blagostanja.

13 thoughts on “Preuzmi Vodič za srećniji život- BESPLATNO”

 1. Vašu knjigu Putovanje u središte srca, sam dobila za rođendan i „progutala“ je za 24 sata.
  Svaki naslov sam ocenila kao : e ovo je baš za mene, i tako sve članak po članak , dođoh do kraja.
  Ali, vraćam se ja sad selektivno konkretnim člancima.

  Sve je vrlo korisno i realno primenljivo. Nije filozofiranje, nego i nama običnim ljudima je dostupno i razumljivo.

  Od Vas očekujem , odnosno volela bih da pišete , a izvinite, nova sam na blogu, pa ne znam da li ste o tome pisali, o odnosima i komunikaciji u porodici. Kamen po kamen i začas se stvori zid . Između najrođenijih : dece i roditelja, dece između njih samih, supružnika, rodbine , brata i sestre,,,

  Za prvi put , toliko i veliko hvala.

  Dijana

 2. Mnogo ohrabrujuće. Najviše mi se dopada poslednji odeljak „Zašto pozitivno razmišljanje nije uvek dobro“. Istina je da se još više iznerviram kada mi neko kaže samo: „Pa, znaš. biće to sve uredu.“ Smatram da niko ne može da ostavlja svoje utiske tek tako, da bi nas „bledo utešili“. Ljudi treba da se nađu u sličnoj situaciji, da bi shvatili težinu iste. Hvala na besplatnom primerku. 🙂 Zorana.

 3. Upišite email adresu i prijavite se na listu, nakon potvrde prijave automatski će vam stići link za preuzimanje priručnika 🙂

 4. Upišete mejl adresu u polje označeno za to, i dobićete mejl potvrde. Kada potvrdite prijavu dobićete mejl sa linkom sa kog možete da skinete priručnik. Javite da li ste uspeli.

Comments are closed.