vodic za srecniji zivot

Preuzmi Vodič za srećniji život- BESPLATNO

U Vodiču za srećniji život dobićete naučno zasnovane odgovore na pitanja:

– zašto je dobro biti srećan
– šta je to faktor sreće
– koja su to tri puta do istinske sreće
– zašto pozitivno razmišljanje nije uvek dobro
– konkretne i efikasne korake do srećnijeg života

Ovaj priručnik je nastao tokom mog naučnog i ličnog  traganja za odgovorima na pitanje
“Šta je to što ja, danas, u ovim oklonostima, mogu da uradim da moj život bude lepši i ispunjeniji?”

Pronašla sam mnogo jednostavnih a efikasnih načina da svakog dana sebe činimo srećnijima, i sa ljubavlju i najlepšim željama želim da ih podelim sa vama!

Ovo je jedan od komentara 🙂

“Skinula sam priručnik i pročitala odmah iako je bilo kasno uveče, ponoć uveliko prošla a ujutru sam išla na ispit. Oduševljena sam! Tako dobri tekstovi, savjeti, realni i to mi se najviše dopada..Volim što iskreno daješ savjete i ne težiš nekom savršenstvu što je imperativ današnjeg društva. Biti srećan i čini druge srećnim ali prije svega prihvati sebe 🙂 To sam shvatila i počinjem lagano da radim na tome.
Puno pozdrava i drago mi je što sam slučajno došla do tebe a namjerno postala tvoj pratilac..činiš  život sunčanijim:) “

Ostavite svoje podatke i dobićete ovaj priručnik i moćne alate za življenje srećnijeg života.

Ako nakon upisivanja na listu ne dobijete nikakav mejl, proverite spam (neželjenu poštu) ili promotions folder.
Želim vam uspeh na putu postizanja sreće!

 

 

Jelena Pantić

Psiholog i autorka knjige "Putovanje u središte srca". Više od deset godina se bavim emocionalnom inteligencijom, pozitivnom psihologijom, psihologijom sreće i blagostanja i ljubavnim vezama. Volim svoj posao i uživam u tome da učim druge ljude da upoznaju i zavole sebe. Volim da podstičem klijente da istraju u ostvarenju svojih ciljeva i raduje me kada čujem da se neko, zahvaljujući između ostalog i meni, oseća bolje u svojoj koži i svoj život živi potpunije i kvalitetnije. Živim u Novom Sadu.

13 thoughts on “Preuzmi Vodič za srećniji život- BESPLATNO

 1. Upišete mejl adresu u polje označeno za to, i dobićete mejl potvrde. Kada potvrdite prijavu dobićete mejl sa linkom sa kog možete da skinete priručnik. Javite da li ste uspeli.

 2. Upišite email adresu i prijavite se na listu, nakon potvrde prijave automatski će vam stići link za preuzimanje priručnika 🙂

 3. Mnogo ohrabrujuće. Najviše mi se dopada poslednji odeljak “Zašto pozitivno razmišljanje nije uvek dobro”. Istina je da se još više iznerviram kada mi neko kaže samo: “Pa, znaš. biće to sve uredu.” Smatram da niko ne može da ostavlja svoje utiske tek tako, da bi nas “bledo utešili”. Ljudi treba da se nađu u sličnoj situaciji, da bi shvatili težinu iste. Hvala na besplatnom primerku. 🙂 Zorana.

 4. Vašu knjigu Putovanje u središte srca, sam dobila za rođendan i “progutala” je za 24 sata.
  Svaki naslov sam ocenila kao : e ovo je baš za mene, i tako sve članak po članak , dođoh do kraja.
  Ali, vraćam se ja sad selektivno konkretnim člancima.

  Sve je vrlo korisno i realno primenljivo. Nije filozofiranje, nego i nama običnim ljudima je dostupno i razumljivo.

  Od Vas očekujem , odnosno volela bih da pišete , a izvinite, nova sam na blogu, pa ne znam da li ste o tome pisali, o odnosima i komunikaciji u porodici. Kamen po kamen i začas se stvori zid . Između najrođenijih : dece i roditelja, dece između njih samih, supružnika, rodbine , brata i sestre,,,

  Za prvi put , toliko i veliko hvala.

  Dijana

Leave a Reply