?
?

3 koraka do ljubavi prema sebi (audio)

2.500,00 RSD

„Mislila sam da nije lako zavoleti sebe, da je to dugačak i neprijatan proces.
Uz ove divne vežbe mi rad na sebi izgleda kao igra. Radim ih već dva meseca, i definitivno ću ih zadržati kao naviku za ceo život.“

Program se sastoji od tri audio vežbe:

 • Ljubav prema sebi (7 min)  uči kako da osetite ljubav prema sebi i proširite je celim telom
 • Tople pahuljice (10 min) pomaže da naučite da se obraćate sebi sa ljubavlju i osvestite svoje kvalitete
 • Ogledalo duše (10 min) omogućava susret sa tom divnom osobom koja vas posmatra u ogledalu i pomaže da vremenom prihvatite sebe baš takve kakvi ste
 • Opisa vežbi i uputstva za rad
 •  Priručnika “Kako voleti sebe?” u elektronskoj formi

“Sad mi još bolje ide usmeravanje ljubavi prema sebi i već sam primetila da sam smirenija u nekim situacijama u kojima bih ranije planula” 

“Dok  radim audio vežbe i čitam materijal sve vreme me  prati lep osećaj i entuzijazam.Praktične vežbice su odlične,prava poplava endorfina :) Puno ti hvala na programu, nastavljam da radim sa uživanjem :)” 

GARANCIJA: ukoliko nakon 7 dana niste zadovoljni programom, novac će Vam biti vraćen, bez potrebe da bilo šta objašnjavate.

 • nakon što završite naručivanje preko sajta dobićete mejl sa uputstvom za uplatu, i nakon izvršene uplate audio vežbe stižu na vašu mejl adresu.

Opis

Draga Jelena,
Pre nekoliko godina sam kupila Vaš program 3 koraka do ljubavi prema sebi i mnogo mi je značio da više zavolim sebe. I dan danas ga primenjujem, nekad redovnije a nekad manje redovno ali mi je naročito značio u nekim težim periodima i uvek mi neizmerno prijaju sve tri vežbice, ponekad sve tri u danu a nekad po jednu poslušam. Pored toga, često se vraćam knjigama, pogotovo „Kad porastem, biću Ja“ i „Putovanju u središte srca“ i uvek nešto novo naučim ili se podsetim nečeg podržavajućeg, dobrog i nežnog i negujem tu stranu sebe.

Ovim programom dobijate:

 • jednostavne i efikasne alate za povećanje ljubavi prema sebi
 • priliku da kroz svakodnevne male korake povećate ljubav prema sebi
 • mogućnost da povećate zadovoljstvo sobom i svojim životom

“Zaista doživljavam i vežbe i kontakt s Vama kao pravo mentalno razgibavanje, kao kad radim vežbe za telo, samo ih sad radi mozak :)”

“Sad mi još bolje ide usmeravanje ljubavi prema sebi i već sam primetila da sam smirenija u nekim situacijama u kojima bih ranije planula” 

„Mislila sam da nije lako zavoleti sebe, da je to dugačak i neprijatan proces.
Uz ove divne vežbe mi rad na sebi izgleda kao igra. Radim ih već dva meseca, i definitivno ću ih zadržati kao naviku za ceo život.

Jelena, bila si u pravu kad si rekla da su ove vežbe kao emocionalna higijena. Posle njih se osećam nekako sveže i poletno. Hvala ti za podršku i podsticaj. “

Vežbe iz programa “Tri koraka do ljubavi prema sebi”  su provereno efikasan i naučno zasnovan način da se upoznaš i sprijateljiš sa tom divnom osobom koju vidiš u ogledalu.

Razvijanje ljubavi prema sebi je proces i potrebno je vreme da bismo promenili stav prema sebi i način na koji vidimo i doživljavamo sebe. Ali, nije dovoljno samo vreme. Potrebno je raditi nešto u toku tog vremena.

Šta je to što možemo da radimo svaki dan i da na taj način povećavamo ljubav prema sebi?

Ima mnogo načina, a ja sam za vas izabrala tri koja su se u mojoj i praksi mojih klijenata pokazala kao najjednostavniji i najefikasniji!

Za svaku od ovih vežbi je potrebno izdvojiti 10ak minuta, a njihovi efekti nakon svakodnevnog rada su veliki i primetni.

  • postajete svesniji svojih potreba i želja
  • prijatnije i lepše se osećate u svojoj koži
  • lakše tražite ono što želite i lakše odbijate ono što ne želite
  • zadovoljniji ste
  • imate više energije za sebe i za vama drage ljude
  • drugi vam govore da lepše izgledate, a i sami to vidite u ogledalu

GARANCIJA: ukoliko nakon 7 dana niste zadovoljni programom, novac će Vam biti vraćen, bez potrebe da bilo šta objašnjavate.

Draga Jelena, od kada sam tebe i tvoj program: Tri koraka do ljubavi prema sebi- uvela u svoj život, prestala sam simptome sopstvenih nezadovoljstava sobom i svojim životom da „guram pod tepih“. Već posle par dana osetila sam promene u sebi, a moram reći- osetili su i drugi. Vežbe radim više od mesec dana.

Uz tvoju pomoć, a kroz vežbe svaki dan mi je kao na kolor fotografiji, sa mnogo izraženijim bojama. Sve lepe, ali i manje lepe ili pak i ružne stvari- postaju jasnije jer- osvetlila sam ih kao na ovoj tvojoj fotki, i krenula u jednu novu priču, do sada meni nepoznatu, priču o ljubavi prema sebi.
Postalo mi je jasnije šta želim, šta nikako ne želim, šta mi je u višku u životu, šta u manjku, svesnija sam same sebe, ali i ljudi oko sebe, sopstvenog, a i tuđeg ponašanja…a one koje volim- ukjučujući i sebe pod obavezno (što ranije nije bio slučaj!), volim i sa lepim i sa njihovim ružnim osobinama, jer- kako ti reče:
„Niko nije savršen i svako ima pravo na ljubav“ ❤ ❤ ❤
Hvala ❤
Program „Tri koraka do ljubavi prema sebi“ sam kupila za svoj trideseti rođendan. Jedna od najvažnijih i najbitnijih investicija u mom životu! Mislim da je tu započeo moj put isceljenja i zavoljenja sebe. U međuvremenu je ta sfera brige o sebi, ljubavi, nežnosti itd. „eskalirala“ na mrežama gde sada pratim puno psihologa i koučeva. Međutim, imam utisak da je u tom tvom priručniku sve rečeno i uvek se setim nekih delova iz njega.
“Draga Jelena, danas je već 11-ti dan ovog programa i moram da Vam kažem da sam jako zadovoljna, jer svakoga dana uradim sve tri vežbe. Kriza mi je bila 5-og dana, bio je jako loš dan i ja sam ustala neraspoložena… razmišljala sam – zašto danas volim sebe? Nisam imala baš nijednu ideju, i baš rešim da Vam pišem, ali desilo se nešto neočekivano – čula sam se sa prijateljicom i reč po reč – ode moje neraspoloženje život je čudo”. 

Drago mi je što sam se uključila u ovaj program i jako sam zahvalna što mi je život pružio šansu da Vas upoznam, pa makar i ovako”.  

Često postavljana pitanja

Da li su te vežbe autosugestija?

Ne, ove audio vežbe nisu autosugestija! Verujem, i moje iskustvo to pokazuje, da ako duboko u sebi ne volimo sebe, ili bar ne dovoljno, ponavljanje „volim sebe u potpunosti i bezuslovno“ retko može da pomogne. Češće napravi problem u vidu unutrašnjeg konflikta i frustracije zbog nepostojećih, sporih i nedovoljno uočljivih rezultata.

Vežbe sam osmislila na osnovu dugogodišnjeg istraživanja, rada sa klijentima i svog ličnog iskustva, kao prirodan i jednostavan način da svakog dana učinimo bar jedan gest ljubavi prema sebi, i vremenom sebe zavolimo više, zdravije i potpunije.

Imam mnogo obaveza, nisam siguran da li mogu da uklopim ovaj program u svoj raspored.

Svi mi imamo mnogo obaveza i većina pati od hroničnog manjka vremena. Kada pravimo prioritete i organizujemo svoje vreme, sebe nekako uvek ostavimo za kraj, i to vreme za sebe nam uvek nekako izmakne.

Imala sam to u vidu kada sam pravila ovaj program, i iz tog razloga su vežbe tako kratke. Izdvojiti sat vremena za sebe, baviti se analizom, razmišljati…. to je nešto što većina ne može da uradi svakodnevno.

Ali 10 minuta može da izdvoji svako! Jedan od efekata ovih vežbi je upravo povećanje nivoa lične energije.  Kada negujemo sebe i svoje biće svakodnevno, ono nam to vraća na mnogo lepih načina.

Ako i dalje verujete da iz bilo kog razloga ne možete da izdvojite 10 minuta dnevno za sebe, ovaj program nije za vas i od srca vam želim da pronađete nešto što će vam više odgovarati.

Da li je ovaj program psihoterapija?

Iako svaki gest ljubavi prema sebi, a ove vežbe to definitivno jesu, ima terapijsko dejstvo, ove vežbe nisu psihoterapija.

Više su psiho-higijena ili psiho-fitnes 🙂

Ono što se pokazalo do sada je da mogu da budu dobra podrška ako ste već u procesu psihoterapije kod nekog psihoterapeuta, ili se na bilo koji način bavite sobom, ličnim rastom i razvojem.

Ako ne budem zadovoljna, da li postoji mogućnost da mi  novac bude vraćen?

Da! Ukoliko iz bilo kog razloga ne budete zadovoljni, pošaljite mejl,  sa zahtevom da vam novac bude vraćen. Nije potrebno nikakvo objašnjenje niti pravdanje, samo pošaljite broj računa na koji želite da vam novac bude uplaćen. Nemate šta da izgubite, možete mnogo da dobijete!

“Dok  radim audio vežbe i čitam materijal sve vreme me  prati lep osećaj i entuzijazam.Praktične vežbice su odlične,prava poplava endorfina :) Puno ti hvala na programu, nastavljam da radim sa uživanjem :)” 

“Zaista doživljavam i vežbe i kontakt s Vama kao pravo mentalno razgibavanje, kao kad radim vežbe za telo, samo ih sad radi mozak :)”

“Sad mi još bolje ide usmeravanje ljubavi prema sebi i već sam primetila da sam smirenija u nekim situacijama u kojima bih ranije planula”